Wie is BOP

BOP (voluit Belgian Outdoor Project) bestaat uit een aantal outdoor enthousiastelingen met roots in de edele survival sport.

Onze activiteiten kan je best omschrijven als buitensport - survival; maandelijks organiseren een aantal van onze leden een activiteit voor de anderen en daarnaast worden we wel eens gevraagd een dag of weekend te organiseren voor derden. Dat kan dan bijvoorbeeld gaan om cursussen, sportdagen, adventure weekends, touwenparcours, survival tochten en dergelijke meer. Wie graag wat meer info wil, is uiteraard meer dan welkom om eens door de website te grasduinen of je kan meteen contact opnemen via info@bopvzw.be.

Wil je daar graag deel van uitmaken of wil je gewoon eens langskomen om een kijkje te nemen, dan volstaat het het een mailtje te sturen naar info@bopvzw.be om de nodige info te ontvangen. Of je kan ook de brochure uit de linkerkolom downloaden en opsturen.
Nota: ondanks (of misschien juist omwille van) het feit dat wij veiligheid hoog in het vaandel dragen, is de enige eis voor deelname dat je naast de (kostprijs-) bijdrage voor de specifieke activiteit ook het jaarlijkse lidgeld betaalt.

Sinds 2012 zijn wij aangesloten bij De Natuurvrienden, zodat het lidgeld dat je bijdraagt, garandeert dat je degelijk verzekerd bent.